GDPR

Toto jsou internetové stránky společnosti Endorphins United s.r.o., se sídlem Dřínová 79/2, Lesná, 612 00 Brno, IČ: 07418060, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 108076.


Souhlas se zpracováním osobních údajů
Zájemce souhlasí se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu poskytnutých osobních údajů (dále jen „údaje“) a s jejich zařazením do databáze společnosti Endorphins United s.r.o., se sídlem Dřínová 79/2, Lesná, 612 00 Brno, IČ: 07418060, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 108076. 
Zájemce bere na vědomí, že má práva zaručena zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zejména ustanoveními § 9 písm. a), § 11, § 12 a § 21, tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných údajů, jejich likvidaci, atd.


V případě pochybností o dodržování práv se může obrátit na správce nebo i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem nabízení produktů a služeb, interních statistik, informování o marketingových akcích, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů po dobu 10 let od udělení souhlasu, nebo do odvolání souhlasu. 
Zpracovávané osobní údaje: jméno, příjmení, email, telefon. Osobní údaje jsou od zájemce získávány na základě webového formuláře, prostřednictvím kterého je subjekt údajů sdělí správci. Osobní údaje zájemce budou zpracovány ve výše uvedeném rozsahu v elektronické databázi správce, popř. zpracovatelem, se kterým správce uzavře příslušnou smlouvu. Veškerá data jsou ukládána v digitální formě.


Požádá-li zájemce o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu správce a případně i zpracovatel povinen tuto informaci bez zbytečného odkladu předat. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.


Každý zájemce, který zjistí nebo se domnívá, že správce provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života zájemce nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení nebo požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav (blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů). 
Zájemce má dále právo se svými oprávněnými žádostmi obracet na správce, a pokud jim správce nevyhoví, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů, na který se však může obrátit i přímo. Tento souhlas může zájemce kdykoliv písemně odvolat.